©  Kris Van Exel

Kobe Ilsen vraagt zijn Sara ten huwelijk

Romantiek in minder prettige tijden. Gelukkig bestaat het nog. Zoals bij Kobe Ilsen (38). De Eén-presentator heeft zijn vriendin Sara (31) ten huwelijk gevraagd.

“Baby’tje? Wil je met me trouwen alsjeblieft?” Met die woorden heeft Ilsen de grote vraag aan zijn vriendin gesteld. Dat blijkt uit een video die hij postte op Instagram. Zij was net de kerstboom aan het optuigen, wanneer hij op een knie ging. “Ze heeft JA gezegd!” klinkt het vrolijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Begin dit jaar bevestigde Ilsen dat hij niet langer single is. Een maand later wisten we ook aan wie de presentator zijn hart verloren heeft: Sara Vermassen. Voor tv-kijkend Vlaanderen geen nobele onbekende. Eerder had ze nog meegedaan als vrijgezel in Boer zkt vrouw: de wereld rond waar ze een van de uitverkorenen was van de Canadese paardenboer Stephan. Terwijl hij programma’s maakt voor Eén, werkte zij achter de schermen bij het productiehuis Noxville en is ze videojournalist bij het regionale ATV. (eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER