Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Photo News

OVERZICHT. Daling van aantal nieuwe ziekenhuisopnames vertraagt, per dag gemiddeld 2.133 nieuwe besmettingen

Het daggemiddelde van het aantal nieuwe ziekenhuisopnames tussen 1 en 7 december is gedaald met 12 procent tegenover vorige week, tot 191,9 opnames. Op dagniveau gaat het echter al om de derde stijging op rij. Elke dag worden er nu gemiddeld ook 2.133 besmettingen geregistreerd.

9 reacties

  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    We zouden in elk geval massaal moeten gaan vaccineren als modern land met de hoogste technologie, maar dan komt het  dat als er iets moet gebeuren  dat belangrijk is we meer op een middeleeuws  tafereel lijken en achterop hollen of beter gezegd terplaatse gaan trappelen zoals met de beloofde mondmaskers in maart.
  • DIRK SPRANGERS

    3 jaar geleden
    Werner,je verteld leugens !!
  • werner vanhoutte

    3 jaar geleden
    Zoals de heer Platteau stelt : geef ons de correcte ziekenhuisopnames , . Ondanks parlementaire vragenweigert Sciensano dit te melden . De rest is trouwens een en al leugen . 3 kinderen ziek in een school van 335 zijn onmiddellijk 335 nieuwe besmettingen! Een zaak is zeker : ondanks bijna 9 maand maatregelen, velen terecht , andere absurd , is er geen beterschap. Is die nieuwe regering nu zoveel beter dan de vorige ? Schokeffect , maar het virus wint terug.
  • Carlens Joseph

    3 jaar geleden
    Carlens Jef, Zoals ik kan lezen in verschillende reacties stel ik vast dat er inderdaad nog steeds mensen zijn die het niet begrijpen en denken dat hen niets kan overkomen, ik zou hun, willen ze geen besmetting oplopen, de goede raad geven om alle maatregelen strikt na te leven en het bij de eindejaarsfeesten in hun bubbel het zo gezellig mogelijk te maken, met mooi kapsel of zonder mooi kapsel!
  • john Roderigas

    3 jaar geleden
    alle middelen zijn goed om geen versoepeling toe te staan. want wie verteld ons dat de cijfers wel juist zijn? trump zou het fake news noemen, ook het verplichten van quarantaine na een trip naar een veiligere zone betuigd ook enkel van onkunde en pesterijen.