Dries van Langenhove.
Volledig scherm
PREMIUM
Dries van Langenhove. © Photo News

Dries Van Langenhove: “Ik blijf erbij: alles in reportage van 'Pano' was vals”

Na meer dan twee jaar is het gerechtelijk onderzoek naar aanleiding van de 'Pano'-reportage over Schild & Vrienden afgerond. Spilfiguur Dries van Langenhove (27) maakt zich alvast weinig zorgen. Hij hoopt dat het parket de buitenvervolgingstelling vraagt voor zijn rol in de jongerenvereniging. "Ik vraag al jaren om deze zaak ofwel te seponeren, ofwel voor de rechtbank te brengen", zegt hij.

14 reacties

  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Met een onderzoeksrechter die haar misnoegen via twitter niet kan onderdrukken voor DVL, moet er nog zand zijn?
  • Dre Verhaert

    3 jaar geleden
    Harde praat voor anderen maar zelf is hij zogezegd de ideale schoonzoon. Handig maakt hij gebruik van de sociale media om mist te spuiten en van zijn online soldaten om die boodschap te versterken. We zullen zien of de rechter er ook intrapt. Als hij veroordeelt wordt zal hij al wel een complottheorie klaar hebben, zo werken die rechtse boys nu eenmaal.
  • Jens van den Broeck

    3 jaar geleden
    Het parket heeft hun onderzoek afgerond, hij is niet beschermd omdat de feiten voor zijn verkiezing zijn gebeurd. Als blijkt dat hij schuldig is wordt hij binnenkort vervolgd. Maar als dat al 2 jaar duurt... Enfin, we zien wel zeker?
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Een politiek proces? Natuurlijk en dat is normaal, zulke voorbeelden hebben we niet nodig, laat het gerecht maar beslissen.
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Complottheorieën als verdediging doen het niet bijzonder goed in rechtszalen.