Volledig scherm

Beelden tonen hoe jongeren treinbegeleider aanvallen en bespuwen nadat hij hun vraagt te stoppen met roken in trein

De federale politie heeft beelden verspreid waarop te zien is hoe twee jongeren een treinbegeleider te lijf gaan nadat die hen onderweg betrapte op roken in een van de coupés. De beelden dateren van afgelopen zomer en werden opgenomen in het station van Eigenbrakel, net over de taalgrens in Waals-Brabant. De speurders hopen door het delen van de beelden te weten te komen wie de agressors zijn.

72 reacties

  • John Claesen

    3 jaar geleden
    Camera's om kiezelsteentjes op mars te bestuderen, maar veiligheidscamera's kunnen enkel blokjes in beeld brengen... triestig!
  • alain schils

    3 jaar geleden
    Legerdienst invoeren want het justitieapparaat slaapt rustig verder zolang ze niet zelf of hun dierbaren het slachtoffer zijn.
  • mark germanus

    3 jaar geleden
    De Staat moet streng bewaakte isolatie faciliteiten optichten om zulk crapuul te interneren voor onbepaalde tijd om herop te voeden. Ze zullen het dan wel snel begrijpen wat discipline en respect is.
  • Freddy Demey

    3 jaar geleden
    Wel ja een zeer goede taser want dit zijn zomaar geen jongeren dit is crapuul ( sorry voor dit woord) als ze die pakken en dat hoop ik moeten ze dit ongedierte direct in een kooi draaien voor 1 jaar en dan 5 jaar burgerrechten kwijt (als ze die nog hebben) en vooral 5 jaar verbieden nog met vrienden op stap te gaan of in het gezelschap ervan vertoeven ook niet prive. Wat denken die wel. En ja met 5 zijn ze sterk laat men met 5 politiemensen die een per één ook maar eens hard aanpakken maar ja..
  • Françoise Dupont

    3 jaar geleden
    Weederom, geen boete, maar werkstraf, een week in de kankerafdeling meedraaien, of in een covid afdeling