Volledig scherm
PREMIUM

Zette kapster verdwijning in scène? Vermiste Genkse (27) na drie dagen levend teruggevonden

Genk/HasseltDe vermiste Rabia H. uit Genk is vanavond levend teruggevonden. Dat wordt bevestigd aan de redactie door de familie. De vrouw verdween zaterdagnamiddag, en zondag werd zelfs haar auto in het kanaal van Hasselt gedumpt. Waar ze al die tijd verbleef, is niet duidelijk.

  1. Sportleraar (63) valt flauw voor rechter na betasten van acht leerlingen: “Hij werkt gewoon rustig verder in sportclubs”
    PREMIUM

    Sportle­raar (63) valt flauw voor rechter na betasten van acht leerlingen: “Hij werkt gewoon rustig verder in sportclubs”

    Een celstraf van vier jaar, een ontzetting uit zijn rechten, en vijftien jaar lang een verbod op het begeleiden van minderjarigen. Dat is de strafvordering die een 63-jarige sportleerkracht uit Neerpelt vrijdagochtend deed flauwvallen in het Hasseltse gerechtsgebouw. Maar liefst acht jonge meisjes van tien tot twaalf jaar oud verklaarden dat de zestiger hen tijdens sportoefeningen ongepast had aangeraakt. “Ik heb gewoon hun houding gecorrigeerd”, meende de zestiger. En dus gaat zijn advocaat Tom Van Overbeke voluit voor de vrijspraak. Al zou de man nog meer op zijn kerfstok hebben staan.
    Hasselt
  2. Maasmechelen lanceert groot stadsspel: “Tuinwijk én Terhills ontdekken op speelse wijze”
    PREMIUM

    Maasmeche­len lanceert groot stadsspel: “Tuinwijk én Terhills ontdekken op speelse wijze”

    Maasmechelaren en toeristen kunnen voortaan een heus stadsspel spelen: ‘CityEscape Maasmechelen’. Via het spel ontdek je de Tuinwijk en Terhills op een speelse en spannende wijze. “We willen zo onze bijzondere troeven extra in de kijker zetten", zegt burgemeester Raf Terwingen (CD&V) die ook een spel richting de Maasdorpen hoopt uit te rollen. Het spel is één van initiatieven in de lopende brandingcampagne en kostte 8.000 euro qua productie.
    Maasmechelen