Een stilstaand beeld uit de onderzoeksreportage die journaliste Clarissa Ward maakte voor de Amerikaanse nieuwszender CNN. Ze staat hier voor het appartementencomplex waar één van de vermoedelijke daders van de moordaanslag op Navalny woont.
Volledig scherm
Een stilstaand beeld uit de onderzoeksreportage die journaliste Clarissa Ward maakte voor de Amerikaanse nieuwszender CNN. Ze staat hier voor het appartementencomplex waar één van de vermoedelijke daders van de moordaanslag op Navalny woont. © CNN

Journaliste gaat confrontatie aan met mogelijke dader vergiftiging Navalny

De Amerikaanse journaliste Clarissa Ward is niet snel bang. Dus toen zij via onderzoek de hand wist te leggen op de gegevens van het team dat wordt verdacht van de vergiftiging van Russisch oppositieleider Aleksej Navalny, besloot ze één van hen thuis op te zoeken.

1 reactie

  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Poetin zijn broek zakt een centimeter naar beneden nu Navalny de foto's van de vermeende uitvoerders publiek heeft gemaakt. Het blijft een kat-en muisspel met als enig doel van de Russische staat om geen enkel levenslicht te gunnen aan een oppositie die ambetant zou kunnen worden.