BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KV Mechelen maakt zich ook zorgen om Club-spelers: “Het zou bizar zijn moesten er geen extra besmettingen bij ons zijn”

Jupiler Pro LeagueKV Mechelen treedt vanavond met een onthoofde staf aan tegen landskampioen Club Brugge. Malinwa had uitstel gevraagd aan de Pro League, maar die vraag werd niet ingewilligd. Gert Van Dyck - lid van het directiecomité en medeverantwoordelijke voor het sportieve beleid - toont begrip voor die beslissing, maar maakt zich ook zorgen: “Het zou bizar zijn moesten er morgen geen extra besmettingen aan het licht komen bij ons.”

3 reacties

  • Jurgen van Bulck

    3 jaar geleden
    @danny .. spelers gaan ook in duel en met een corner staan ze ook tegen mekaar , dus dat vieren heeft er niet veel mee te maken ..
  • Cindy Hendrycks

    3 jaar geleden
    Bij de trekking van één of andere league onlangs zaten een groot aantal voetballers samen binnen aan ronde tafels, elkaar high five gevend, dicht bij elkaar, geen mondmaskers. Wij mogen niet eens volk thuis ontvangen. Volkomen absuurd!! Precies of die mannen hebben geen andere contacten dan elkaar.
  • Dani�l Vanthournout

    3 jaar geleden
    Ik vind dat het moet verboden worden om te vieren na een doelpunt op de manier dat we gewoon waren en nu nog steeds telkens zien; met de feestdagen mogen we maar één persoon extra uitnodigen en MOET iedereen 1,5 meter aftstand houden, tijdens de wedstrijd begrijp ik dat nog maar niet na een doelpunt; dit is volgens mij een van de grote redenen dat spelers en staf mekaar besmetten.