Volledig scherm

Speler kiest er zelf voor om Champions League-match mét mondmasker op te spelen: “Hij wil zijn dierbaren beschermen, maar een pretje is het niet”

Buitenlands voetbalEen opvallend beeld. Honduras-international en CD Olimpia-aanvaller Jerry Bengtson speelde de CONCACAF Champions League-wedstrijd in het Amerikaanse Orlando tegen Montreal Impact (0-1) met een mondmasker. 

22 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Dan moeten ze het allemaal doen eh ! Toch een speler die respect heeft en niet aan zijn eigen denkt als zoveel ...
  • Alain Catry

    3 jaar geleden
    Eindelijk ! Maar dan moeten al de spelers er eene dragen ! Het is voor niemand plezant om een masker te dragen !
  • Wim Biesemans

    3 jaar geleden
    Nico - het is inderdaad hun werk - maar iedere werknemer die niet op 1,5 m kan blijven dient een mondmasker te dragen op straffe van pittige boete en sluiting. Uitzonderingen zijn er enkel voor voetballers - TV studio’s en de politici die op het scherm verschijnen. Bewijs is er dat je ook kan voetballen met een mondmasker
  • Jurgen De doncker

    3 jaar geleden
    Roger reniers. De besmettingen komen vooral boven omdat ze veelvuldig getest worden ikzelf ben getest omdat mijn vrouw in zorg staat en positief anders had ik het nooit geweten.niets van gevoeld alsook heel men gezin niets .kunnen we misschien alle economie stoppen dan ? Het is hun werk . Dat masker is trouwen al meermaals bewezen dat het niets uitdoet dus voor de show .
  • Kristel De Ridder

    3 jaar geleden
    Respect!!