Premier Alexander De Croo (Open Vld) vraagt om Kerstmis in kleine kring te vieren.
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo (Open Vld) vraagt om Kerstmis in kleine kring te vieren. © Photo News

Premier De Croo doet ultieme oproep om kerst in kleine kring te vieren

Premier Alexander De Croo heeft vrijdag na het Overlegcomité een ultieme oproep gedaan om kerst in kleine kring te vieren. “Ik weet dat er nog mensen zijn die twijfelen”, zegt hij. “Ik wil één ding vragen. Nodig geen bijkomende mensen uit.”

32 reacties

  • Brigitte Sluyts

    3 jaar geleden
    Laat de huishoudhulpen ook thuis die gaan van gezin tot gezin en vaak met veel kinderen maar dat kan geen kwaad maar uw eigen kinderen of kleinkind zou dan met kerst niet mogen komen sorry zene maar dat word je beu!
  • Davy Verstappen

    3 jaar geleden
    De croo ge kunt de pot op met je regeltjes.Heb juist de tent gezet en iedereen vd familie is welkom
  • Francis Davis

    3 jaar geleden
    maar ministers op een persconferentie zitten let zeven naast elkaar, om ons te zeggen dat wij brave burger dat niet mogen ! hypoctieten !
  • patrick feyen

    3 jaar geleden
    President Macron is positief getest. Alexander De Croo heeft fysiek contact gehad met Macron en moest dus ook minstens 7 dagen in quarantaine gaan ongeacht of hij positief dan wel negatief getest heeft en ziek of niet ziek was. Hij heeft dit echter niet gedaan. De regels gelden voor het volk maar… niet voor hem?
  • Daniel Meuleman

    3 jaar geleden
    Dat wij, als koppel onze vrienden, ook een koppel niet mogen uitnodigen gaat er niet in en daar gaan we voor deze keer onze voeten aan vegen.