'Le parfum de Nathalie', heet de lijn met onder meer geurkaarsen. "De naam was een ingeving van het moment - ik had amper twee uur de tijd om er één te vinden."
Volledig scherm
PREMIUM
'Le parfum de Nathalie', heet de lijn met onder meer geurkaarsen. "De naam was een ingeving van het moment - ik had amper twee uur de tijd om er één te vinden." © Wim Van De Genachte

Nathalie Baeten (47) treedt uit de schaduw van haar man Marc Coucke: "Tijd rijp om de ondernemer in mezelf los te laten"

Alsof één ondernemer ten kastele Marc Coucke (55) er nog geen genoeg is. Nathalie Baeten, al 21 jaar getrouwd met de flamboyante businessman, gaat ook in zaken. En wel met een geur- en verzorgingslijn die haar eigen naam draagt. “Ik zal niet zo’n ondernemer worden als mijn man. Maar: ik heb onderweg wel dingen van hem opgepikt die ik voor mezelf in mijn ondernemerschap wil ontwikkelen.”

41 reacties

  • Erwin De Meyer

    3 jaar geleden
    Deze dame geeft mensen werk. En of ze nu miljoenen krijgt van haar echtgenoot is bijzaak. Jullie hoeven niets te kopen van haar.
  • Eddy Fiers

    3 jaar geleden
    Ongelofelijk wat ik hier allemaal lees. Negativiteit en jaloezie. We moeten net aanmoedigen dat wie dan ook iets onderneemt en in deze moeilijke tijden nog veel meer! Daar komt op alle vlakken werkgelegenheid van. De kaarsen, de parfum en de zeepmaker, maar ook personeel, de site ontwerper, de boekhouder, de transportsector enz. Iedereen werk ! Win win op alle vlakken. Super goed gedaan ! Alle producten stralen klasse uit. Ik heb er alvast besteld. #staypositive
  • Peter Van den Brande

    3 jaar geleden
    Veel succes. Stijlvolle vrouw.
  • Jan Peau

    3 jaar geleden
    Ze mag doen wat ze wil van de Marc als ze maar niet met voetbal begint.
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Tja, als je een enorm kapitaal tot je beschikking hebt kan je al eens een gokje wagen.
  1. Waar eet je straks nog garnaalkroket op restaurant, nu prijs piekt? “Met dit alternatief proeven klanten niet eens het verschil”
    PREMIUM

    Waar eet je straks nog garnaalkro­ket op restaurant, nu prijs piekt? “Met dit alterna­tief proeven klanten niet eens het verschil”

    De onheilsberichten over het tekort aan grijze noordzeegarnalen dreven de afgelopen weken de prijzen op en deden restaurantuitbaters nadenken over alternatieven. Wij blijven de grootste fans van onze typische lekkernij en op vele menukaarten kan je ze nog altijd vinden. We liepen langs in vijf bekende zaken in Brugge en aan de kust, zochten én vonden (soms) alternatieven: “Net zoals bij de mosselen denk ik dat de garnaalkroketten stilaan van de brasseriekaart zullen verdwijnen. Het wordt een iets exclusiever product.”
    Brugge
  2. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    7

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek