Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

De 10 ultieme tips van ‘Mijn Energie’: zo geeft u in 2021 minder uit aan energie

We zijn in ons land niet meteen verwend als het op energieprijzen aankomt. Ze nemen elke maand dan ook een flinke hap uit ons huishoudbudget. Wij gingen bij expert Kurt Deman van Mijnenergie.be aankloppen voor tien gouden tips om de energiefactuur in 2021 zo laag mogelijk te houden.

5 reacties

  • Björn Hilkens

    3 jaar geleden
    Hier blijft de thermostaat dag en nacht op dezelfde temperatuur staan, zo moet de verwarmingsketel 's morgens niet continu blijven stoken om terug het huis op temperatuur te krijgen. Sinds ik dat doe krijg ik elk jaar geld terug van de leverancier.
  • Ruben Beylemans

    3 jaar geleden
    Regel 3 zet nooit radiatoren volledig dicht want niet elke verwarmingstoestel is geschikt voor tegen vries.Ik heb er ene geweten die dat gedaan heeft en zijn leidingen waren kapot gevroren.Vermijd liever die dure kosten en laat de verwarming indien nodig zachtjes verwarmen.
  • renaud weise

    3 jaar geleden
    Het is geen energiefactuur, wel een taksen brief, en de rest is larie. Een stuk vlees wordt toch ook niet met 6 cijfers achter de komma berekend ! De burger wordt gegijzeld, easy monnaye
  • Christiane Van Zele

    3 jaar geleden
    Waarom kan de energie niet terug aan 6% geleverd worden, dit help iedereen maar vooral de armere gezinnen want ik las dat het sociale tarief voor hen ook al stijgt, dit is toch geen luxe product, nu betalen we 21% net als voor champagne
  • Charel De Kromhe

    3 jaar geleden
    Op foto zie je de thermostatische kraankop naast de warmtebron ,dit is niet de ideale positie,of er zou een afstandsvoeler bij moeten zijn.