Bank- en beursexpert Pascal Paepen geeft tips voor uw geld in 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
Bank- en beursexpert Pascal Paepen geeft tips voor uw geld in 2021. © Shutterstock/Steven Richardson

De 10 ultieme tips van financieel expert Pascal Paepen voor uw geld in 2021

Geld maakt niet gelukkig, maar het maakt het leven wel makkelijker. Dat zal ook volgend jaar niet anders zijn, dus is het nu een ideaal moment om te bekijken wat er beter kan. Wij gingen bij bank- en beursexpert Pascal Paepen aankloppen voor tien gouden tips om in 2021 meer geld over te houden, of om het beter te laten renderen.

17 reacties

  • lodewijk maesen

    3 jaar geleden
    bitcoin is gebakken lucht lees ik hier, waarom kopen grote banken en investeringsfondsen ze nu dan allemaal op? het grote geld moet nog komen. Tim Peeters als je met je investering op 1 jaar 10 procent totale winst heb met je aandelen kan je geluk niet op...bitcoin 500 procent winst ...geloof vooral warren buffet die stiekem zelf bitcoins heeft
  • Ludo Hermans

    3 jaar geleden
    Hoe kunnen wij onze grootbanken meer bedanken voor hun diensten dan hen in '21 weer eens enkele keren te redden?
  • Eduard Vanderheyden

    3 jaar geleden
    Spaar met mate leef vandaag. Na je overlijden dansen je nabestaanden rond jou urne.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Het is niet omdat er van iets een vaste hoeveelheid bestaat dat het niet onderhevig kan zijn aan inflatie, micha de graaf. Stel dat je alle valuta vervangt door bitcoin. Dat belet niet dat de prijs van goederen en diensten blijft stijgen en de koopkracht van die bitcoins dan daalt.
  • Charel De Kromhe

    3 jaar geleden
    Mensen zonder centen kopen zaken die ze niet nodig hebben,dit enkel om indruk te maken op mensen van wie ze niets moeten weten.