Op het ogenblik van de feiten droeg de man een grijze jas, een zwarte wielerbroek, een bril met oranje glazen, gele handschoenen en een gele wielerhelm.
Volledig scherm
Op het ogenblik van de feiten droeg de man een grijze jas, een zwarte wielerbroek, een bril met oranje glazen, gele handschoenen en een gele wielerhelm. © RV

Fietser die kniestoot gaf aan kind (5) geïdentificeerd, ouders krijgen telefoontje met zijn visie op de feiten

De fietser die op kerstdag een vijfjarig kind een kniestoot gaf in de omgeving van Baraque Michel in Jalhay, zou nu zelf naar de ouders van het meisje gebeld hebben om uitleg te geven. Dat meldt Sudinfo. Het bewuste incident heeft veel verontwaardiging veroorzaakt op sociale media. De politie heeft de man inmiddels geïdentificeerd. 

421 reacties

  • hedwig huygens

    3 jaar geleden
    Als de fietser een beetje wist hoe zijn hersenen te gebruiken was hij op besneeuwde wegen niet gaan fietsen
  • Thomas Hamerlijnck

    3 jaar geleden
    De fietser rijdt geenszins traag genoeg om niet zijn "evenwicht te verliezen" - hij geeft het kind een duw om zijn snelheid te kunnen behouden op zijn stoere tocht. Voor de slowmotion komt, zie je heel goed met wat voor een rotvaart dit toonbeeld van een natuurfietser enkel aan zichzelf denkt. Opzij, opzij, opzij, de hulk komt eraan!
  • geert braekevelt

    3 jaar geleden
    Wielertoeristen zijn de koning op de weg,kijk maar de zondagvoormiddag ze rijden in grote groepen midden op de weg.Als ge ne keer claxoneerd om ze niet omver te rijden krijg je hun middenvinger terug.
  • Brigitte Staes

    3 jaar geleden
    Dit is geen kniestoot om het kindje te treffen. Dit is duidelijk een maneuver om niet te vallen... Wat een gezever toch.
  • Erwin Fiers

    3 jaar geleden
    Rita Heremans.Zware celstraf is wat overdreven maar de dader pleegde de daad met opzet.Nog een geluk dat die vader zich nog goed kon beheersen.Fiets in beslag nemen en morele schadevergoeding.Ze zijn veel te soepel voor die mannekens!