© Bert Foubert

Na auto van burgemeester: opnieuw wagen in brand gestoken in Temse

Op de oprit van een huis langs de Nieuwe Steenweg in Elversele, een deelgemeente van Temse, is dinsdagavond kort voor 23 uur een auto in brand gestoken. Toen de bewoners het vuur opmerkten, stond de wagen al bijna helemaal in lichterlaaie.

bfs

LEES OOK: Twee weken geleden isolatieschuim in uitlaat, nu auto in brand gestoken: extra beveiliging voor burgemeester Temse

Op de camerabeelden van het huis was te zien hoe een onbekende de voorste banden van de auto in brand stak en daarna verdween in de richting van de E17. De brandweer had de vlammen uiteindelijk snel onder controle, maar kon niet verhinderen dat de wagen volledig werd verwoest. Een man liep bij een bluspoging rookintoxicatie op en moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

Het is al de tweede keer op korte tijd dat er in Temse een auto in brand wordt gestoken. Zondagochtend werd ook al de auto van burgemeester Luc De Ryck in brand gestoken in de Oeverstraat in Temse. De politie en het parket onderzoeken of er een link is tussen beide zaken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER