Vishandel De Vis, Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Vishandel De Vis, Gent. © Wannes Nimmegeers

Enorme rijen verwacht voor afhaalmaaltijden: “Dubbel zoveel bestellingen, en het mag wat kosten”

Oudejaar vieren op restaurant zal er deze keer niet bij zijn. En dus staan de mensen aan te schuiven bij de traiteurs, viswinkels en andere zaken die afhaalmaaltijden verkopen. Het mag ook wat kosten: de vraag naar luxeproducten is opvallend groot. Alsof we ons op de allerlaatste dag van dit bizarre jaar nog eens goed willen laten verwennen.

13 reacties

  • luc van pelt

    3 jaar geleden
    Oudjaar lekker gegeten , dank zij men lieve buurvrouw , ze had voor mij mee gekookt , een lekker voorgerecht , hoofdschotel en een lekker dessert , waarvoor duizend maal dank buurvrouw .
  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Wij hebben gisteren 'eindejaar' gevierd, en 1 goede huisvriend uitgenodigd. Lekker gegeten, goede TAKE AWAY, spelletjes gespeeld, groot succes. Vorige week de dag voor kerstmis de mama uitgenodigd (papa is al gestorven). Ook heerlijk gegeten. Nergens moeten wachten, en vanavond de overschotjes van gisteren. Geen stress voor ons met Nieuwjaar!
  • Urbain Schuermans

    3 jaar geleden
    vreten vreten vreten zuipen ziehier hetgeen het belangrijkst iss voor de mens van vandaag
  • Patrick De Clercq

    3 jaar geleden
    Ik gun het die mensen ze lijden al genoeg. Wij hebben het tijdens de kerst ook gedaan take away bij restaurant Casino in Nieuwpoort en ik kan zeggen het was even lekker alsof je het in het restaurant zelf zou gaan eten.
  • Dirk De Buyst

    3 jaar geleden
    In de zomer werden er bijna ‘en-masse’ zwembaden aangelegd en campers gekocht. Nooit eerder werd er zoveel geld gespaard (logisch, want je kon het niet uitgeven). Nu weer met z’n allen naar de traiteur. Allemaal geen probleem. “We mogen toch nog iets hebben...” De autokeuring wordt -na jaren- 20 cent duurder, 20 cent... algemeen landelijke verontwaardiging...