AP
Volledig scherm
© AP

OVERZICHT. Alle coronacijfers blijven dalen, gemiddeld aantal nieuwe besmettingen daalt met bijna 30 procent

De coronacijfers in ons land blijven dalen. Het gemiddelde aantal nieuwe besmettingen ging omlaag met bijna 30 procent, tot 1.789,9 per dag. Ook het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames en het gemiddelde aantal dagelijkse overlijdens dalen opnieuw. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. 

36 reacties

  • Bertrang Russell

    3 jaar geleden
    Worden mensen massaal getest op antistoffen om massale tijdswinst te hebben tijdens vaccineren om vlug aan ons leven te starten of moet iedereen prikje krijgen?
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Enige wat hadden moeten doen ;en moeten doen is de grenzen sluitende winkels zijn veel te vlug open gegaan .Dat de besmettingen af nemen is normaal om dat steeds veel telewerk wordt gedaan dus minder volk op de weg mindervolk met openbaar vervoer .Dagelijks worden er nog familie feestje gegeven .De doorsnee egoist heeft meer last met regels dan met Corona zelf .
  • Francois Jonckheere

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat onze politici geen geld meer gaan uitgeven aan studies als binnen 14 dagen de cijfers terug zouden gaan stijgen door de terugkeer van de toeristen (en mogelijk de opening van de scholen).
  • benjamin de vos

    3 jaar geleden
    Aantal besmettingen zijn niet echt een probleem. Wel aantal hospitalisaties en dat zijn voornamelijk ouderen en risico patiënten. Hou deze binnen tot ze allemaal gevaccineerd zijn en dan kan de rest gewoon verder met hun leven, mist het naleven van bepaalde regels zoals mond maskers en afstand.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    3 jaar geleden
    "De recentste dag met bevestigde cijfers is zaterdag 27 december." In welk jaar was dat dan ?