Michael Verstraeten (vzw Viruswaanzin) en Marc Van Ranst (R).
Volledig scherm
Michael Verstraeten (vzw Viruswaanzin) en Marc Van Ranst (R). © rv, PhotoNews

Twitteraccount woordvoerder Viruswaanzin verwijderd na oproep voor doodstraf virologen, Marc Van Ranst dient klacht in

In een filmpje van vzw Viruswaanzin - een groep die gekant is tegen de ‘coronawaanzin’ en bijhorende maatregelen - stelt advocaat Michael Verstraeten dat Marc Van Ranst, samen met de andere virologen, verantwoordelijk is voor de hoge dodentol in ons land. Hij suggereert de doodstraf nog op Twitter, gezien zij verantwoordelijk zijn voor “130 miljoen doden”. Het Twitteraccount van Verstraeten werd verwijderd na tussenkomst van het kabinet van Balie Gent.

40 reacties

  • Etienne De Bondt

    3 jaar geleden
    Voor sommige zou het recht van vrijemeningsuiting aan banden mogen gelegd worden, deze zijn een gevaar voor de bevolking met hun leugens. Ook de toegang tot sociale media zou hun mogen ontzegt worden. Levenslang schorsen die advocaat.
  • Stef Allegaert

    3 jaar geleden
    Virologen verantwoordelijk voor hoge dodentol?? Waar zit die advocaat met zijn verstand. Degene die verantwoordelijk zijn, zijn degene die zich het voorbije jaar niet aan de regeltjes gehouden hebben. En die samengetroept hebben, terwijl de rest van de bevolking zich aan de opgelegde regels hielden, hou moeilijk het ook was. Dit getuigd weinig respect voor al degene die zich dag en nacht hebben ingezet in de ziekenhuizen. Ik hoop één ding, dat hij niet te maken krijgt met dit virus.
  • Karel Valgaern

    3 jaar geleden
    @Wendy Smets, niemand die dringende zorgen nodig heeft word in "wacht" gezet. Dit zou wel gebeuren indien men géén maatregelen zou nemen. Wanneer de ziekenhuizen overvol liggen met corona patienten.
  • benny mange

    3 jaar geleden
    En dat met een job als advocaat, hij mocht blij zijn dat de virologen er zijn. Als je naar de regering moet luisteren was het vele malen erger. Mijn conclusie, die man mag zijn job als advokaat of gelijk andere job in die sector niet meer uitoefenen en fikse boete wegens rebellie van de bevolking opzetten tot haat campagne,, enz, dus gevangenis straf en fikse boete er boven op. Marc, Erica, en alle andere mijn steun heb je zeker en vast. Ik sta achter jullie
  • Christian Vandenbloock

    3 jaar geleden
    Tegen deze gevaarlijke gek moet keihard worden opgetreden . Dit is aanzetten tot lichamelijk geweld , en dat is strafbaar . En dat alleen om zijn persoontje wat in het daglicht te zetten . Verwerpelijk gewoon , hoort thuis in de psychiatrie ...