Direct naar artikelinhoud
Radio

Nieuwe stemmen op Studio Brussel: Thibault Christiaensen, Gloria Monserez, Charlotte Adigéry en Jan Paternoster

De nieuwe stemmen van Studio Brussel.Beeld Photo News / Kristof Ghyselinck / Tim Coppens

Een nieuw jaar, nieuwe stemmen op Studio Brussel: Michèle Cuvelier staat voortaan op met Thibault Christiaensen, bekend van Equal Idiots, en ook Gloria Monserez, Charlotte Adigéry en Jan Paternoster vervoegen het team.

“Ik kijk er vreemd genoeg enorm naar uit om mijn bioritme en niet-werkende schildklier op de proef te stellen en Michèle te mogen vergezellen in het ochtendblok”, aldus Thibault Christiaensen. “Dat zal inclusief liters koffie en kilo’s prut in de ogen zijn.” Het duo is elke weekdag van 6 tot 9 uur te horen. 

Niet alleen in het ochtendblok maar ook laat op de avond maakt een nieuwe stem haar opwachting. Gloria Monserez mag vanaf vandaag naast Ketnet-wrapster ook Studio Brussel-presentator op haar visitekaartje schrijven. Samen met Sander Vandenhende loodst ze de luisteraars door de laatste uren van de dag: van  21 uur tot middernacht. 

Op zondagavond maken twee nieuwe stemmen hun opwachting. Charlotte Adigéry deelt vanaf 10 januari twaalf weken lang haar favoriete muziek op Studio Brussel. De Gentse muzikante maakte al furore onder haar eigen naam en als WWWater. Ze is vanaf zondag 10 januari te horen van 19 tot 21 uur. Op paaszondag 4 april neemt Black Box Revelation-frontman Jan Paternoster het van haar over, tot eind juni.

Oude bekende

Op zaterdagmiddag keert oude bekende Otto-Jan Ham terug met There Goes My Hero. In deze achtdelige reeks bewierookt Otto-Jan Ham de artiesten die hem beïnvloed hebben. Hij ontvangt elke week een gast die zijn of haar helden komt voorstellen. 

Voetbal is en blijft de belangrijkste bijzaak ter wereld. Aster Nzeyimana blikt elke maandag tussen 9 en 10 uur bij Joris Brys terug op het voorbije voetbalweekend.