Shutterstock / Steven Richardson
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock / Steven Richardson

Wat te doen met je spaarboekje na crisisjaar 2020? Beursexpert legt uit hoe je je geld het best laat renderen

Wat brengt de beurs na het rampjaar 2020? Spaarrentes lijken nog jaren laag te blijven, en ook van termijnrekeningen, kasbons en obligaties hoef je weinig grote opbrengsten te verwachten.  “Wie niet vertrouwd is met de beurs zou er minstens toch van moeten proeven”, is alvast het advies van onze financieel expert Pascal Paepen. Hij gaat na of 2021 beter wordt voor wie geld te beleggen heeft.

23 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Aandelen had men al moeten kopen in maart als zelfs aandelen zoals Ageas en noem maar op een serieuze klap gekregen hadden. Dat is het moment dat ik aandelen koop. Als de koersen bloedrood zien en iedereen beeft van schrik moet men zijn geld inzetten. De meesten wachten dan om als de beurs al goed herpakt heeft. Ik pak het anders aan.
  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    ik weet alvast wat ik niet ga doen met mijn geld ... NONKELJEAN
  • HENDRIK DE MEIJER

    3 jaar geleden
    Heb 20 jaren in de beleggingen gezeten. Schone tijden meegemaakt. De hoge rente en de stijging van de beurzen. Totdat de klad erin gekomen is. En trouwens de "echte aandelenbeleggers" die hebben nog nooit verlies gemaakt volgens hunzelf. Winst maakt men door zijn aandelen te verkopen maar dan is het probleem altijd: en nu. Men wint niet telkens weer de Lotto.
  • Sven Kerstens

    3 jaar geleden
    Deze man heeft vorig jaar gezegd niet in bitcoins te investeren. De cijfers van het vorig jaar gezien?
  • jos De Decker

    3 jaar geleden
    Alleen in aandelen beleggen vlak na een crash. Meestal wordt het groen licht gegeven door de ECB en de Fed wanneer ze effectief de markten gaan ondersteunen ( lees manipuleren ) zoals in maart 2020.