Een van de tientallen Mercedes-busjes die de boze werknemer heeft vernield.
Volledig scherm
Een van de tientallen Mercedes-busjes die de boze werknemer heeft vernield. © Twitter

Ontslagen werknemer steelt bulldozer en sloopt ruim 50 gloednieuwe Mercedes-busjes

Een ontslagen medewerker van de Mercedes-Benz-fabriek in het Spaanse Vitoria heeft 2020 afgesloten door een reeks splinternieuwe Mercedes-busjes te slopen. Het zou om een wraakactie tegen zijn voormalige werkgever gaan.

16 reacties

  • walther truyens

    3 jaar geleden
    Ontslagpremie , kan zoals de ministers per gewerkte dag een maandloon , voor bedienden was dat vroeger+- afhankelijk van Claeys een maand per gewerkt jaar , nu hebben ze daar wat van gestolen , tenminste als de werkgeven niet failliet gaat.
  • Christian Deckers

    3 jaar geleden
    Als je als overheid of vakbond bijvb. een klimaat schept dat er jou niks meer kan gebeuren eens je ergens aan het werk bent, krijg je zoiets. Als iemand gister ontslagen werd, betekent dat meestal simpelweg dat er maar werk voor hem/haar was tot eergisteren en dat was op zich al goed. Het staat iedereen vrij ergens mee te beginnen en zoveel mogelijk werknemers in dienst te nemen, om die dan allemaal - als je dat wil, het moét niet per se - te bestelen en uit te buiten.
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    5 miljoen euro voor 50 Vito busjes?
  • Alfons Schepers

    3 jaar geleden
    Ik zou deze man aanraden om zijn leefloon aan Euro-millions te besteden
  • Johan Van Biesen

    3 jaar geleden
    Dat is het gevaar van interim contracten, als ze zeggen dat je niet meer moet komen, dan is het gedaan, geen ontslagpremie, niks...