De oefeningen kan je heel eenvoudig in de keuken doen.
Volledig scherm
PREMIUM
De oefeningen kan je heel eenvoudig in de keuken doen. © Carline Vandercruyssen

Strakkere billen? Lieven Maesschalck toont de beste oefeningen: “Je bilspieren optimaal trainen kan alleen als je de drie betrokken spiergroepen aanspreekt”

Het goede voornemen om meer te bewegen in 2021? Sportkinesist Lieven Maesschalck en zijn team geven huis-, tuin- en keukenoefeningen voor een strak lichaam. Want om in conditie te raken en blijven, heb je geen dure attributen of prijzig fitnessabonnement nodig. De volgende work-out bezorgt je een stel billen waar zelfs Kim Kardashian jaloers op is.

0 reacties

  1. Mazelen en kinkhoest in opmars: wat is er aan de hand? “Het is een killervirus voor kinderen”
    PREMIUM
    12

    Mazelen en kinkhoest in opmars: wat is er aan de hand? “Het is een killervi­rus voor kinderen”

    De mazelen en kinkhoest zijn in opmars en dat is verontrustend nieuws. Want, zo zeggen virologen Marc Van Ranst en Steven Van Gucht, het zijn “killervirussen voor kinderen”. Dat blijkt ook: in Nederland stierven dit jaar al minstens vier baby’s aan kinkhoest en bij ons stijgen de besmettingscijfers. Wat betekent dat voor jou en jouw kinderen? Hoe kan je een besmetting voorkomen? Moet je je opnieuw laten vaccineren op latere leeftijd? En wat als je toch ziek wordt?
  2. “Met dit trucje achterhaal je of je goed tegen koffie kan of niet": experte scheidt 5 feiten van fabels over impact van koffie op ons lichaam
    PREMIUM

    “Met dit trucje achterhaal je of je goed tegen koffie kan of niet": experte scheidt 5 feiten van fabels over impact van koffie op ons li­chaam

    Voor 7 op de 10 Belgen kan een kop koffie in de ochtend niet ontbreken. De ene zegt de cafeïne nodig te hebben als oppepper, de andere wordt er zenuwachtig en onrustig van. Welke invloed heeft die koffie op ons lichaam? En wat doet het met onze slaap? De internationale dag van de koffie is de perfecte gelegenheid om enkele feiten van fabels te scheiden. KPNI-therapeute Florence Vanneste legt de impact van koffie op ons lichaam én onze slaap uit. “Soms word je er net slaperig van.”