Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © © VRT

Advocaat Bart De Pauw reageert nadat negen vrouwen naar buiten treden: “Bart is alweer veroordeeld nog voor het proces begonnen is”

Michaël Verhaeghe, advocaat van Bart De Pauw reageert nu negen vrouwen naar buiten treden: “Het blijft ons verbazen dat Bart in de media én in het persbericht voor de zoveelste keer al veroordeeld wordt op basis van beschuldigingen, waarvan niemand weet of ze überhaupt waar zijn en waarover het echte debat nog moet gevoerd worden.”

59 reacties

  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Beste Willy Eeckhout mag ik u er op wijzen dat Bart zelf het proces aangespannen heeft , want de vrouwen wilden het in der minne regelen, maar Bart wil verder doen reden de schade die aangericht is tegenover de persoon Bart de Pauw.
  • Axel Italis

    3 jaar geleden
    Voor degenen die hem nog steunen: Trump heeft ook gewonnen zeker. 9 vrouwen hé, niet één of twee, negen. Tof voor zijn echtgenote!
  • Dirk Delaere

    3 jaar geleden
    Mr. Verhaeghe is blijkbaar vergeten dat het Bart De Pauw en zijn vrouw zelf zijn die een paar weken geleden de pers opgezocht hebben om het verhaal weer in de openlijk te brengen. Nu die Strategie niet blijkt te werken moet hij niet klagen over media aandacht!
  • Davy Van Tieghem

    3 jaar geleden
    Na alle beschuldigingen aan het adres van Bart hoop ik dat er gerechtigheid schied.
  • FRANS VAN STEENBERGEN

    3 jaar geleden
    Inderdaad, hoe eerlijk is dit proces nog? Leven we niet in een maatschappij met heel lange tenen? Hoe ver is te ver? Voor sommigen zijn "oude moppen" ineens smakeloze humor. Hopelijk brengt deze rechtzaak een heldere kijk op de feiten.