.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

ONZE OPINIE. De zaak De Pauw wordt een symbooldossier. Maar op welke manier?

Zelfs als de feiten straks niet strafbaar zouden blijken te zijn, maken de negen vrouwen in de zaak-Bart De Pauw duidelijk dat ze de berichten die ze ontvingen ongepast vonden. Ook wanneer dat onbedoeld zou zijn gebeurd, is er niets mis mee om je daarvoor openlijk te excuseren, zegt adjunct-hoofdredacteur Dimitri Antonissen.

3 reacties

  • Axel Italis

    3 jaar geleden
    Negen vrouwen, heer Antonissen, negen, niet een of twee. Een paar actrices die toch één en ander gewoon zijn. Negen. Als dit niet ernstig behandeld wordt hebben we een serieus probleem in België. Zeer erg voor zijn partner, hier zouden mijn valiezen klaar staan en terecht!
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Uiteraard; minstens de perceptie wordt gewekt alsof feminisme "De Man an sich" wil treffen, toevallig in de persoon van BDP, wat mogelijk geworteld is in het Freudiaans concept "der Penisneid", een principe dat door conservatieven wordt gehuldigd maar door progressieven wordt weggehoond als zijnde vermeend "antifeministisch"(sic)
  • Joëlle Verstraete

    3 jaar geleden
    Groot gelijk, dit is een symbool dossier en heeft weinig met Bart zelf te maken. Tegenwoordig moet alles opgefokt worden en geld opbrengen in de media. Niemand komt hier goed uit, zelf niet de 9 onschuldige schaapjes.