Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Aperitief Martini te koop aan dumpingprijs

Hou je van Martini? Dan moet je volgens de Facebookgroep Promojagers België dit weekend bij warenhuisketen Albert Heijn zijn. “Door een grote opruimactie krijg je bij aankoop van enkele flessen bubbels een tweede fles gratis”, aldus beheerder Gunther Devisch. “Dat geldt onder meer voor het populaire aperitief Martini Bellini.”

7 reacties

  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Promoties op basis van perceptie van de mensen. Kleine voorraad, mensen kopen en bazuinen het rond. Anderen komen, geen voorraad, mensen kopen iets anders. Enkel winst voor de supermarkt en de gewone mens denkt dat hij een koopje gedaan heeft.
  • Michel Roman

    3 jaar geleden
    Deze promotie was in een mum van tijd geen promotie meer , alles is opgekocht . Ik zie dit eerder een lokmiddel om klanten in de winkel te krijgen.
  • Marguerite Belsack

    3 jaar geleden
    hallo als je alles terug in belgische franken gaat omrekenen dan koop je niks meer - we leven nu in een andere wereld nl de euro en alles is alleen maar heel duurder geworden en daar ik niks aan te doen
  • Geert Vande Walle

    3 jaar geleden
    Chateau migraine de la pompe ! De fles is meer waard dan de inhoud .
  • Francis Beels

    3 jaar geleden
    Beste Jos, Zo je weet wat de rest kost, bv een fles Filliers jenever, een fles Baileys enz, dan is 5 euro idd een koopje al lust ik sowiezo geen Martini en zodoende ook geen mix. Wat kost trouwens 1 biertje Karmeliet in de kroeg? Jawel, Eur 3,50 en in sommige zelfs Eur 3,70. Wat stelt dan Eur 5,00 voor, voor een hele fles?