Archiefbeeld van de persconferentie na het vorige Overlegcomité. Vandaag zaten de verschillende regeringsleiders enkel virtueel samen, zonder fysieke persconferentie achteraf.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de persconferentie na het vorige Overlegcomité. Vandaag zaten de verschillende regeringsleiders enkel virtueel samen, zonder fysieke persconferentie achteraf. © BELGA

OVERZICHT. Rijscholen mogen opnieuw open, geen versoepelingen voor kappers en horeca

De verschillende regeringen in ons land staken vanmiddag - virtueel - opnieuw de koppen bijeen in het Overlegcomité. Zowel de aanpak van de vaccinatie als de evaluatie van de coronacijfers stonden op de agenda, maar zoals verwacht is er van versoepelingen noch verstrengingen veel sprake. Enkel de rijscholen krijgen wat meer perspectief: zij mogen opnieuw open. Contactberoepen als kappers, en de horeca blijven gesloten. Op 22 januari volgt er een nieuwe evaluatie van de situatie.

35 reacties

  • Martine De Hert

    3 jaar geleden
    Een kleine vraag , wanneer mogen de volledig veilige PRIVÉ Sauna’s open aub ?
  • Sandy Heremans

    3 jaar geleden
    En als dit alles ooit voorbij is gaan we de auto weer de schuld geven . Goede besslissing van onze regering .En binnen zes weken met zen allen op vakantie en we zijn weer terug bij af .En dan kunnen we nogmaals loze beloftes maken . Juist de afspraak gezien en er valt niet veel positiefs te melden vind in na deze vakantie + 2500 gevallen op Brussels AirPort zou ik zeggen goe bezig allemaal !
  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Wees eerlijk in een rijschool auto zitten ze niet te blazen met haardrogers, maar in een kapsalon wel toch simpel, nu troost jullie de nieuwe mode voor deze zomer is terug lang haar voor iedereen dus begin maar al te sparen, precies dat er nog niemand bij de kapper geweest is tijdens de Corona lock-down.
  • Patrick Verdeyen

    3 jaar geleden
    Wat zit die met zijn strikje daar altijd bij te doen en dan nog naast eerste minister
  • deneg oist

    3 jaar geleden
    Van welke politieker is het kind 18 jaar geworden en wil die nu een rijbewijs