BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sterke Van Aert bekroont droomweek met vierde Belgische titel na lange solo

VeldrijdenWout van Aert heeft in Meulebeke voor de vierde keer het Belgisch kampioenschap veldrijden gewonnen. De drievoudige wereldkampioen reed in de tweede ronde laatste belager en titelverdediger Laurens Sweeck uit het wiel en kwam alleen binnen. Het zilver was voor Toon Aerts, Michael Vanthourenhout eindigde als derde. 

23 reacties

  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Wout is de verdiende winnaar maar dat zrgt genoeg over de tegenstrevers als die er al zijn. Bij de vrouwen hetzelfde. Zonder de live uitzendingen op tv was de cross op sterven na dood.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Blijkbaar was het parcours nu niet TE licht lopend voor de Van Aert fans want hun gezever blijft uit. Gelukkig was Mathieu er niet bij of het ging weer over een kermiscross omloop gegaan zijn achteraf.
  • Eric CRESIS

    3 jaar geleden
    Ik ken geen enkele andere sport waar je kampioen van België wordt met slechts 15 deelnemers in jouw categorie. Dus overroepen sport maar toch proficiat Wout
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    mettepenningen heeft zijn beste renner (vanthourenhout) compleet in de steek gelaten door sweeck niet tot de orde te roepen. en van aert die dacht: dank je wel (gaan die misschien volgend seizoen voor dezelfde ploeg rijden?)
  • viktor van gestel

    3 jaar geleden
    Wout, Sarah EN georges, proficiat en nog véél geluk !