Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

16 Vlaamse skireisorganisaties annuleren alle reizen tot en met krokusvakantie: “Het is niet verantwoord”

16 Vlaamse skireisorganisaties hebben samen beslist om al hun reizen tot en met de krokusvakantie te annuleren. Niet verantwoord met de huidige coronacijfers, klinkt het. “En we willen geen enkele besmetting op ons geweten hebben.” Meer dan 10.000 klanten krijgen hun geld terug of mogen hun skivakantie op de lange baan schuiven. Al blijft de vraag of de latten in de paasvakantie wél bovengehaald mogen.

87 reacties

  • Jaak Casteleyn

    3 jaar geleden
    Heeft iedereen, zelfs reisorganisaties nu echt meer maturiteit en visie dan die duurbetaalde klungels van politici,
  • Eric Aerts

    3 jaar geleden
    @Dirk Van Den Bossche, nog niet zolang geleden stonden onze slimme studenten elke Vrijdag op straat voor het milieu. Onwettig afwezig dus maar iedereen was fier !Geen leerachterstand en de diploma's werden gratis uitgedeeld, of niet?
  • rita empreints

    3 jaar geleden
    Proficiat ! Slimmer dan onze regeringen! Zo zouden alle niet essentiële reizen verboden moeten worden of grenzen dicht.
  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    @ John Reniers: inderdaad scholen sluiten kost geen geld maar de grote leerachterstand wel. Elk jaar dat ze verliezen is een jaar loonverlies. Zo ver waarschijnlijk niet gedacht , reizen is precies belangrijker dan studeren.
  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    Helaas gaan er velen een hotel rechtstreeks online boeken en met de wagen naar de ski oorden vertrekken. Wel een moedige beslissing van de reisorganisatoren