Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw in 2003.
Volledig scherm
PREMIUM
Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw in 2003. © ammb

Zaak Bart De Pauw: “Het was nooit Maaikes bedoeling dat Bart De Pauw ontslagen zou worden”

ShowbizzDrie jaar lang was de zaak in het grootste mysterie gehuld, maar vlak voor de start van het proces tegen Bart De Pauw (52) komt het hele dossier dan toch aan de oppervlakte. De negen vrouwen die klacht tegen hem indienden, hebben een naam gekregen, hun grieven een context. En intussen blijven er nieuwe details opduiken. “Kort voordat de klacht van Maaike Cafmeyer het leven van Bart op z'n kop zette, zat ze nog bij hem thuis aan tafel voor een werkvergadering”, vertelt een anonieme bron uit de entourage van de tv-maker. 

35 reacties

  • Andr� lernout

    3 jaar geleden
    Zolang het hun goed uitkomt is er stilte en profiteren ze van hun contacten, maar owee als de relatie uit is en ze hun hartsvriend en zijn gezin door het slijk kunnen halen. Dan zijn ze natuurlijk rancuneus.
  • Frank Bolle

    3 jaar geleden
    Wat is dat toch met al die tv figuren die zich onaantastbaar wanen en vrouwen proberen binnen te doen door hun macht te misbruiken ?
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    Ik denk dat dit een prachtige testcase wordt om opgenomen te worden in de cursus van de studenten rechten, op wie was het arbeidsrecht van toepassing en op wie niet? In welke gevallen was de preventieadviseur van VRT bevoegd en in welke niet? Als actrice X onder het zelfstandigenstatuut werkt, is ze geen personeelslid van Koeken Troef (Bart De Pauw) maar ook niet van VRT; mocht in dit geval de preventieadviseur van VRT tussenkomen?
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Dan had ze met hem moeten praten ipv met de bazen, en niet door te zwansen maar op een serieuze manier.
  • joanna clinck

    3 jaar geleden
    , Eerst hun postjes veilig stellen en dan komt de krietiek, het belangrijkste voor die vrouwen is GELD