Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Hoe Lior Refaelov de Gouden Schoen van iederéén is: “Een vedette. Maar wel een minzame”

Gouden SchoenDone deal: Lior Refaelov (35) verlaat Antwerp en trekt naar Anderlecht. De Gouden Schoen tekent er een contract van twee jaar. En zo haalt RSCA een vedette in huis. “Er zijn niet veel artiesten meer in de Jupiler Pro League. Refaelov is er nog één van”, aldus onze chef voetbal. 

20 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Onverdiende gouden schoen dat weet iedere echte voetballiefhebber.
  • Frank Waeghe

    3 jaar geleden
    Refaelov is een goede voetballer maar een gouden schoen, euh nee dat is hij niet. Dit is trouwens wat mij betreft het failliet van dit event. De uitslag is te triest voor woorden. Bij Antwerp zijn drie spelers de evenknie van Rafa. Haroun krijgt ocharme 3 ptn, Mata 43 ptn, Holzhauser 187. Dat krijg je aan niemand uitgelegd. Misschien was het beter geweest het event te schrappen.
  • Dirk Lefevere

    3 jaar geleden
    Proficiat lior, je bent een voorbeeld op alle vlakken en een verdiende winnaar !!!
  • van Dessel Wim

    3 jaar geleden
    Mooie winnaar, terecht ook !
  • Johan Swinnen

    3 jaar geleden
    Een mooi beloning voor zijn carrière
  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. “De ogen van Alderweireld fonkelen als de trofee ter sprake komt”: Marc Degryse over de kracht van de Gouden Schoen
    PREMIUM
    17

    “De ogen van Alderwei­reld fonkelen als de trofee ter sprake komt”: Marc Degryse over de kracht van de Gouden Schoen

    Nog tien dagen - tot donderdag 18 januari - en dan weten we wie de Gouden Schoen 2023 wint. Een monument in het Belgische voetbal. Nog tien dagen van opbouwende spanning, bij de supporters, de clubs en de spelers. Dat weet ook onze huisanalist Marc Degryse, zelf verkozen tot ’s lands beste voetballer in 1991. “De Gouden Schoen winnen, blijft een mijlpaal. Dat jongens als Vertonghen en Alderweireld zijn teruggekomen naar België en de ambitie hebben om hier de kers op de taart te komen zetten in de vorm van een titel én de Gouden Schoen, zegt veel over deze prijs.”