Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Gemiddelde aantal nieuwe besmettingen daalt voor het eerst licht in twee weken, aantal opnames en overlijdens blijft dalen

Het gemiddelde aantal nieuwe coronabesmettingen in de laatste week is zeer licht gedaald tegenover dezelfde periode een week eerder. Dat blijkt uit de dagelijkse cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal ziekenhuisopnames blijft eveneens dalen.

11 reacties

  • phil smedts

    3 jaar geleden
    De Britse variant is hier volop aan het broeden, en toch wacht onze regering weeral tot er een massale uitbraak volgt, en dit tegen het advies van de virologen. Wanneer gaat de politiek hier eens leren vooruitkijken in plaats van steeds achter de feiten aan te lopen, en te draaien met de wind om hun populariteit te kunnen opkrikken ?
  • Lieven Vanhecke

    3 jaar geleden
    weer een probleem ; geen spuiten meer !! hoe is dat mogelijk mijne heren de minister ! 8 miljoen spuiten tekort ! Typisch Belgie , het is altijd iets ,wanneer gaan ze eens logica gebruiken ?
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    De horeca open met respect voor de regels, okay, maar de fitnescentra waar men loopt te hijgen en met zweet staat te zwieren, laat het uit. Wie wil fitnessen kan dat ook thuis, genoeg oefeningen te vinden op Instagram bvb.
  • Jess Degrauwe

    3 jaar geleden
    Wie gelooft deze cijfers nog? Op verschillende plaatsen zouden er opnieuw besmettingen uitbreken en toch dalen de cijfers. Begrijpe wie begrijpen kan...
  • Ann Van der Borght

    3 jaar geleden
    De reizen volledig verbieden dat is het enige dat zal helpen denk ik. Al was het maar voor enkele weken