Wouter Beke.
Volledig scherm
Wouter Beke. © Photo News

Beke: "Gruwelijk beeld van 180.000 vaccins in de diepvries klopt niet”

Wouter Beke (CD&V) gaat in tegen de hypothese dat er zo’n 180.000 vaccins in de diepvriezers zouden blijven liggen. “Dat is een gruwelijk beeld, maar stemt niet overeen met de realiteit", zei de Vlaamse minister van Welzijn in het Vlaams Parlement. 

84 reacties

  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    De realiteit klopt nooit volgens politici. Er is steeds een uitleg. Deze man heeft zoveel foute beslissingen genomen. De vaccins kunnen makkelijk aan andere groepen gegeven worden. Of is dit logistiek weer te complex?
  • Frank Van den Bulck

    3 jaar geleden
    Héél het beleid van deze zelfbenoemde minister, klopt langs géén kanten !
  • Eddy Vermeulen

    3 jaar geleden
    Gebruik deze voor degene die al een eerste spuit hebben gekregen want ik denk niet dat er nog veel zullen worden geleverd. Het draait altijd om geld. Welke prijs hebben landen zoals VK, Israël ... betaald voor het vaccin.
  • Ludovic KESSELAERS

    3 jaar geleden
    Beke, de incompetentie druipt ervan af, en zijn verklaringen raken meestal kant noch wal. Toch houdt CD&V hem de hand boven het hoofd. De afrekening zal de bevolking dan wel maken in '24 .
  • Alfred LEEMANS

    3 jaar geleden
    Waar blijft deze regering met de met veel tamtam beloofde vaccinatie barometer? In Spanje weet ik dagelijks hoeveel vaccins beschikbaar zijn en hoeveel mensen een eerste en een tweede vaccinatie hebben gekregen. Zo stopt men alle insinuaties.