Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Secundair onderwijs krijgt afkoelingsperiode in week voor krokusvakantie - Vlaanderen krijgt volgende week 42 procent minder Pfizer-vaccins

Pfizer kan geen zekerheid bieden voor het aanleveren van de nodige vaccins in de komende weken. De vaccinaties van personeel van Vlaamse ziekenhuizen worden voorlopig uitgesteld door de overheid. De vaccinproducent zegt te begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd wil worden, “maar dit zijn uitzonderlijke tijden”. Intussen worden steeds meer besmettingen met de Britse variant vastgesteld in België. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

110 reacties

  • NPR

    3 jaar geleden
    Het is een schande dat de kinderen uit het middelbaar ondertussen reeds maanden aan hun lot worden overgelaten!! De kinderen van het middelbaar zijn juist de kinderen die nood hebben aan structuur. Afstandsonderwijs is daarvoor niet de oplossing, de ouders van die kinderen moeten thuis zijn voor die kinderen te kunnen begeleiden. De achterstand die deze nu reeds hebben opgelopen is ernorm!!
  • Sofie Vanderhoogerheide

    3 jaar geleden
    wanneer gaan ze werkelijk iets doen voor studenten? alsof een kotbubbel hun grootste nood zal lenigen: opnieuw onderwijs in de aula's of toch tenminste gedeeltelijk zoals in het secundair onderwijs. Al bijna een jaar afstandsonderwijs hakt er zeer diep in. En neen, feesten is nu niet hun eerste prioriteit, wel echt onderwijs
  • eli bosch

    3 jaar geleden
    Geef ze een weekje extra vakantie dan loont het de moeite om op reis te vertrekken met zijn allen.
  • Luc Gorrebeeck

    3 jaar geleden
    Waar zijn we in godsnaam mee bezig ?
  • Andy Vande Reyd

    3 jaar geleden
    Christiaan Maras, in the US hadden ze zo'n man die geen blad voor de mond nam en durfde te stampen tegen de schenen van hen die er belangen bij hadden... Gevolg: de media en politiek spuugde hem uit.