De Mac is de oudste productlijn van Apple met een trouwe schare gebruikers. Een paar jaar geleden kreeg het bedrijf de kritiek dat de computers niet genoeg updates kregen. (Archieffoto)
Volledig scherm
De Mac is de oudste productlijn van Apple met een trouwe schare gebruikers. Een paar jaar geleden kreeg het bedrijf de kritiek dat de computers niet genoeg updates kregen. (Archieffoto) © epa

“Apple komt met dunnere en lichtere MacBook”

Apple komt naar verluidt met een dunnere en lichtere versie van de MacBook Air, een laptop die de techreus maakt voor de grote massa. Dat melden ingewijden aan persbureau Bloomberg. De nieuwe computer komt op zijn vroegst in de tweede helft van dit jaar op de markt en anders in de loop van 2022.

8 reacties

  • Joris Vanderaert

    3 jaar geleden
    Gebruiksvriendelijkheid voor Apple houdt in dat al je andere producten Apple zijn. Dan werkt alles perfect. Heb je niet alles van Apple dan werkt het niet of in het beste geval niet goed.
  • Johan De Mol

    3 jaar geleden
    2009 een air gekocht en werkt nog steeds perfect!
  • Tonny Vantstad

    3 jaar geleden
    Nóg dunner ?! D’n Air is perfect zoals hij is nu...
  • Werner Van Assche

    3 jaar geleden
    We zitten niet te wachten op nog dunnere modellen, maar op connectiviteit met andere systemen. Het protectionisme van vooral Apple remt de spontane technologische evolutie af. Ze willen dat evolutie enkel door hen gebeurd. Dat maakt hun producten bijlange niet zo gebruiksvriendelijk als ze willen laten uitschijnen.
  • Peter Deroost

    3 jaar geleden
    @jos meurrens, dat klopt, de mijne heeft ook zo een magnetische aansluiting en dat ding is zo oud als de straat.