Grote verkeershinder na banaal ongeval in Rumst

Rumst -

Een banaal verkeersongeval in de Lage Vosbergstraat in Rumst heeft vrijdagochtend voor heel wat verkeershinder in de regio gezorgd. Een vrachtwagen reed er achteraan in op een personenwagen die linksaf wou draaien in de Hoge Vosbergstraat.

Het ongeval gebeurde rond kwart over 7. Vermoedelijk had de vrachtwagenchauffeur te laat gezien dat de wagen voor hem vertraagde om linksaf te draaien en kon hij een aanrijding niet meer vermijden. Niemand raakte gewond, maar beide voertuigen moesten wel getakeld worden.

Dat zorgde dan ook voor de nodige verkeershinder in de omgeving. Er stond al snel een file vanaf de afrit Rumst op de E19. “De Lage Vosbergstraat is een drukke verbindingsstraat”, zegt Joris Van Camp van de lokale politiezone Rupel. “Het verkeer richting Duffel kon een tijdlang niet door en moest een omleiding volgen via Kontich. Het verkeer naar Rumst kon via een lokale omleiding voorbij het ongeval.”

Ook het busverkeer ondervond problemen, de dienstverlening van lijnen 555 en 556 waren een tijdlang verstoord. Dat laat vervoersmaatschappij De Lijn weten. Omstreeks 9 uur waren alle problemen van de baan.

 © BFM

 © BFM 

 jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER