De man blies positief, ondanks zijn workout op de stoep.
Volledig scherm
De man blies positief, ondanks zijn workout op de stoep. © rv

Pompen en rondjes lopen helpt niet: chauffeur blaast toch positief

AntwerpenEen chauffeur is vrijdagavond aan de kant gezet omdat hij rondreed na de avondklok van middernacht. Bovendien reed hij op de Grotesteenweg in Berchem door het rode licht. 

  1. “Soms was hij het zonnetje in huis, soms verdween hij in een zwart gat”: ruim 100 mensen nemen afscheid van Markus die jaar lang dood thuis lag
    PREMIUM

    “Soms was hij het zonnetje in huis, soms verdween hij in een zwart gat”: ruim 100 mensen nemen afscheid van Markus die jaar lang dood thuis lag

    Afgeladen vol was de kerk in Lint vrijdagochtend niet, al daagden toch ruim honderd mensen op om afscheid te nemen van Markus Verschaeren (61). De vereenzaamde man overleed vorig jaar in zijn statige herenhuis aan de Amerikalei in Antwerpen, maar zijn lichaam werd pas vorige week ontdekt. Vandaag bleek evenwel dat Markus niet altijd een kluizenaar was. “Jij was mijn schildpad: in de winter kroop je diep weg in een winterslaap, maar in de lente kwam je altijd weer tevoorschijn”, sprak zijn petekind. En er klonken nog meer mooie woorden.
    Antwerpen
  2. Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouwheidspremie niet mis
    Spaargids.be

    Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouw­heids­pre­mie niet mis

    In hun strijd om nieuwe klanten te werven en onder druk van de markt, krikten de banken hun spaarrentes de laatste tijd weer regelmatig op. Resideert je spaargeld al enige tijd op dezelfde rekening, bestaat de kans dat je elders inmiddels een interessanter spaartarief hebt gespot. Is het dan slim om je centen meteen over te hevelen? Of zitten er addertjes onder het gras? Spaargids.be vertelt je wat je niet mag ontgaan.