Het vuur hield lelijk huis in de woning.
Volledig scherm
Het vuur hield lelijk huis in de woning. © Jan Van Maele

Uitslaande brand verwoest rijwoning in Assebroek: bewoner wordt net op tijd verwittigd door buren

AssebroekIn de Sint-Kruisstraat in Assebroek heeft zondagavond een zware brand gewoed in een rijwoning. De bewoner zat nietsvermoedend in de zetel, toen het vuur uitbrak. Hij werd net op tijd verwittigd door buren.

  1. “Virtueel bezoek aan onze ondergrondse bierpijpleiding”: zo dompelt De Halve Maan in Brugge je onder in wondere wereld van brouwerij
    PREMIUM

    “Virtueel bezoek aan onze ondergrond­se bierpijp­lei­ding”: zo dompelt De Halve Maan in Brugge je onder in wondere wereld van brouwerij

    De ondergrondse bierpijpleiding sprak al tot de verbeelding, de bezoekersaantallen van 100.000 per jaar en meer voor hun brouwerij ook, en nu is er ook een totaal vernieuwde ‘beleving’ geopend in De Halve Maan in Brugge. “We wisten al een tijdje dat we iets moesten doen om het publiek beter te ontvangen”, zegt CEO Xavier Vanneste, die ons meeneemt in het gloednieuwe bezoekerscentrum... En ja, proeven is toegelaten.
    Brugge
  2. Moordenaar van Veronique (36) toont hoe hij haar met 200 messteken om het leven bracht, familie blijft met vragen achter: “Werkelijkheid overstijgt ergste nachtmerries”
    PREMIUM

    Moordenaar van Veronique (36) toont hoe hij haar met 200 messteken om het leven bracht, familie blijft met vragen achter: “Werkelijk­heid overstijgt ergste nachtmer­ries”

    De familie van Veronique Nobus (36) blijft ook na de reconstructie van de gruwelijke moord in Knokke-Heist met vragen achter. Dat bevestigt Jan De Groote, de advocaat van de vader van het slachtoffer. “Er overheerst een gevoel van ontgoocheling omdat er een aantal essentiële vragen in onze ogen niet beantwoord zijn”, zegt De Groote. De familie kon donderdag op een televisiescherm volgen hoe Jürgen M. (41) toonde hoe hij zijn ex-partner met zo’n 200 messteken vermoordde.
    Knokke-Heist