De Vlaeminck en Van Aert.
Volledig scherm
De Vlaeminck en Van Aert. © Photo News/Belga

Roger De Vlaeminck is zeker van z'n stuk: “Zonder lekke band, wint Wout!”

WK VeldrijdenHij was de enige die al heel vroeg zijn nek durfde uitsteken. “Wout van Aert wordt Belgisch én wereldkampioen!”, was Roger De Vlaeminck in de aanloop naar het BK in Meulebeke overtuigd. Zijn hart bloedde dan ook toen Van Aert in de derde ronde plots lek reed. 

23 reacties

  • paul kruzen

    3 jaar geleden
    WvA was de 1e twee ronden beslist niet beter dan WvP. 1e ronde, Toon Aarts zet zijn fiets in de zandstrook op het laatste stuk naast vdP waardoor hij moet afstappen. vdP dicht het gat en neemt na een ronde de kop over. Vervolgens doet WvA precies hetzelfde. Blijft op de zandstrook achter vdP en duikt op het laatste stuk plots naast hem waardoor vdP weer moet afstappen en weer achterop raakt. In het zand moet je sporen zoeken en als je rechts of links geblokkeerd wordt, rijd je je vast.
  • Ludo Mens

    3 jaar geleden
    Roger heeft gelijk
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Volledig akkoord mr Akkermans. VDP heeft veruit de meeste onderlinge duels gewonnen.
  • Nicky Verhoeven

    3 jaar geleden
    Als als als prijzen worden uitgedeeld aan de meet. Ene keer heeft de ene is pech den andere keer den andere. Vdp is de verdiende winnaar als 1 ste over die streep.
  • Actie reageertje Reactie

    3 jaar geleden
    Waar hebben jullie het over? Feiten zijn feiten!! De verhouding winst of verlies spreekt overduidelijk in het voordeel van MvdP. Dus erken de winst van de sterkste!!