Lucinda Brand.
Volledig scherm
PREMIUM
Lucinda Brand. © ANP

Het opvallende verhaal van Lucinda Brand, wereldkampioene én mantelzorgster: “Ik had verwacht dat ik in elkaar zou storten”

VeldrijdenLucinda Brand (31) kroonde zich op het strand van Oostende tot wereldkampioen veldrijden. Ze is ook wereldkampioen doorzetten. In deze succesvolle winter was Brand, afgestudeerd als revalidatietherapeute, ook nog mantelzorger voor haar vader en moeder. “Ik had verwacht dat ik in elkaar zou storten, maar dat is nooit gebeurd. Toch gek, want in het is niet logisch dat je zo kan doorzetten.”

18 reacties

  • pierre de smet

    3 jaar geleden
    Top dame en atlete , was dolblij dat ze won , en bij verlies heeft ze nooit smoesjes klaar wat van vele andere niet kan gezegd worden , Worst is ook zo eerlijk en oprecht en daar heb ik bewondering voor.
  • Eduard Dierckx

    3 jaar geleden
    Een top atlete op alle vlakken zowel menselijk als sportief. Het is een lust om haar te zien rijden zeker wanneer ze er een lap op geeft. Opgeven staat niet in haar woordenboek! Dikke proficiat Lucinda en nog veel succes in de toekomst.
  • Actie reageertje Reactie

    3 jaar geleden
    Wat voor onzin kraam je nu uit Eduard. Bij de elite renners wordt zelfs geschreven over vrouw en Georges sinds 2 weken. Dat is ook geen cross. Dat is er kompleet naast. Ook dit zijn dames die zich van hun beste kant laten zien.
  • marian ridder

    3 jaar geleden
    gefeliciteerd Lucinda knap wat je gepresteerd hebt je ziet dat je met doorzettingsvermogen je doel kan bereiken succes met de zorg voor je ouders is ook een sport om dit te kunnen volhouden denk wel aan jezelf en ga niet boven je krachten zowel psychisch als fysiek anders stort je werkelijk in
  • Lucas Balieu.

    3 jaar geleden
    Eduard Vanderheyden, waar slaat dit in godsnaam op! Respect Lucinda, mensen zoals jij daar heeft de maatschappij steeds meer een tekort aan.