Wegpolitie merkt verstekeling op in file door brandende vrachtwagen

Ranst -

De wegpolitie heeft donderdagmiddag een verstekeling vanonder een vrachtwagen gehaald op de E313 in Ranst. De transmigrant werd er opgemerkt in een file richting Hasselt die ontstond door een brandende vrachtwagen op de pechstrook.

De man zat verscholen op een rek voor reservewielen onder een vrachtwagen en werd opgemerkt door de hulpdiensten. De wegpolitie greep snel in, zette de vrachtwagen aan de kant en nam de transmigrant mee naar het commissariaat.

Dat alles gebeurde in de file op de E313 die ontstaan was rond 13 uur in Ranst. De bestuurder van een vrachtwagen had opgemerkt dat zijn lading vuur had gevat en kon zijn vrachtwagen tijdig op de pechstrook zetten. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen, maar bij aankomst stond de vrachtwagen al in lichterlaaie en brandde deels uit.

De bestuurder werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Door het incident was er maar één rijstrook ontstond er een file richting Hasselt. In de andere rijrichting stond er een kijkfile richting Antwerpen.

 © BFM

 © BFM

 © BFM 

 jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER