Mike Gielen
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Gielen © Photo News

ASSISEN. Echtgenoot van helikopterbruid : “Ik blijf in de gevangenis tot de dag dat Kristel buiten mag”

Het Leuvense assisenhof had vanmiddag recht op een gratis vertoning van De Grote Mike Gielen Show. De kersverse echtgenoot (24) van Kristel Appelt getuigde drie kwartier lang in een stijl die ze hier doorgaans niet gewoon zijn. Lichtjes onderuitgezakt op de getuigenstoel, rechterbeen over de linkerknie. Vlot — breedsprakerig zelfs — en misschien niet altijd goed de draagwijdte beseffend van alles wat hij zei.

0 reacties

  1. ASSISEN. Wat speelde er zich de laatste uren en minuten voor de dood van Andy Vandereyt af? De speurders hebben het minutieus samengesteld
    PREMIUM

    ASSISEN. Wat speelde er zich de laatste uren en minuten voor de dood van Andy Vandereyt af? De speurders hebben het minutieus samenge­steld

    Wat speelde er zich de laatste uren en minuten voor de dood van Andy Vandereyt af? De speurders hebben het vandaag minutieus samengesteld. Drie kroongetuigen — vrienden van Andy — deden hun verhaal. De advocaten kunnen er de brokken uitpikken die hen en hun cliënten het best uitkomen. Want het antwoord op de vraag wie nu eigenlijk wie in een hinderlaag wilde lokken, is niet zo eenvoudig te geven.
  2. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    7

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek