©  ISOPIX

Wordt de Kardashian-familie nog iets groter? Khloé vindt de tijd rijp voor tweede kindje

De Amerikaanse realityster Khloé Kardashian (36) wil graag een tweede kindje met de Canadese basketballer Tristan Thompson (29). Dat heeft ze zelf gezegd in een trailer van de reeks ‘Keeping up with the Kardashians’.

vwh

Khloé Kardashian en haar vriend Tristan Thompson, met wie ze al jaren een knipperlichtrelatie heeft, willen hun gezin uitbreiden. De twee hebben met True al een tweejarige dochter samen, maar een beetje gezelschap voor het meisje zou nu welkom zijn.

De jongste van de drie Kardashian-zussen vertelt dat haar oudere zus Kim altijd een bericht stuurt als ze een video van True ziet. “Ze kan niet haar hele leven alleen spelen”, staat daar dan in. “Ik had nooit gedacht dat ik maar één kind zou krijgen ”, zegt de 36-jarige. Ze voegt eraan toe dat haar kleintje tijdens de coronacrisis “geen vrienden had.”

Ze verklaart vervolgens aan Thompson dat ze het tijd vindt “om nog een kind te krijgen”. Hij ziet dat zitten, zo laat hij weten. “Yip, ik ben helemaal mee. Ik heb altijd vier kinderen gewild, dus nog twee te gaan”, klinkt het. Thomspon heeft nog een zoontje, Prince, uit zijn relatie met Jordan Craig, die dan weer de ex is van rapper Tyga.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Khloé Kardashian benadrukt dat ze niet zeker weet hoe lang het zal duren voordat ze opnieuw zwanger wordt, maar dat de weg ernaartoe “een paar maanden geleden is gestart toen ze haar eitjes liet invriezen.” Volgens haar ligt de finale ‘go’ bij Thomspon omdat de tweede baby in zijn schema moet passen. Kardashian heeft in het verleden openlijk gesproken over haar vruchtbaarheidsproblemen. Zo deelde ze met haar fans dat zij en haar ex-echtgenoot Lamar Odom tijdens hun huwelijk herhaaldelijk probeerden om de kinderwens te vervullen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer