Bart De Pauw.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Pauw. © BELGA

RECONSTRUCTIE. De 28 dagen die leidden tot de val van Bart De Pauw

In het ontslag van televisiemaker Bart De Pauw hebben zes mensen van de VRT een sleutelrol gespeeld. In de dagen voor en na het beëindigen van de samenwerking hadden die daarover cruciale contacten met elkaar. Bart De Pauw zelf meent dat het ontslag onrechtmatig gebeurde en eist een schadevergoeding van 12 miljoen euro. Een reconstructie.

92 reacties

  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    @Filip misschien wil men na een verkrachting zich niet nogmaals laten vernederen door derden, je wordt nogmaals eens volledig uitgekleed of naakt gesteld. Of wanneer je in schok liever alles ontkend en verwerkt om alles te plaatsen en te vergeten, misschien moet je daar eens bijstil staan, bovendien wordt men dikwijls in de kou gezet door justitie en laaggeschoolden op een mediaforum
  • filip cattoor

    3 jaar geleden
    Me too ben ik het beu dat wij mannen die toch de vrouwen moeten veroveren, met alles wat we proberen om de dame in kwestie te bekoren, strafvervolging riskeren. Zolang beide partijen akkoord zijn en geen dwang of geweld gebruikt wordt, is er toch geen probleem.ik vind het toch opvallend dat alle machtige, beroemde en vooral rijke mannen allemaal serie verkrachters zijn!? Deze vrouwen gebruiken ook hun charmes om hogerop te komen. Een verkrachting meldt je onmiddellijk en geen jaren later!
  • luc van duyse

    3 jaar geleden
    In hoeverre zijn er sexueel getinte berichten van de vrouwen naar Bart gestuurd ? Gelukkig wordt het proces in de rechtbank afgewikkeld.
  • Katia Mistianes

    3 jaar geleden
    Gelukkig zijn er drie rechters: dat zal nodig zijn!
  • barbara debonne

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk wat mensen uitkramen als je discussieert over deze zaak: ' hij kwam er niet aan dus is dat niet zo erg, ze hadden er een affaire mee dus moeten ze maar weten, ze moesten hem maar geblokt hebben.' Zeer kortzichtig en vooral pijnlijk dat dergelijke zaken en machtsverhoudingen nog steeds afgedaan worden als normaal. Hij ging te ver en de dames hebben dit terecht aangekaart, dapper! Laten we hopen dat zijn gedrag gestopt wordt en als voorbeeld kan dienen voor menig anderen.