Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alvarado klopt Brand in de sprint na zinderende sneeuwcross, leegloper is streep door rekening van Cant

VeldrijdenCeylin Del Carmen Alvarado heeft zichzelf opgevolgd als winnares van de Krawatencross in Lille. Op een ondergesneeuwd parcours haalde ze het in een sprint à deux van wereldkampioene Lucinda Brand, die pas in de slotronde voorin verscheen na een sterke remonte. Sanne Cant deed lang mee voor de zege, maar finishte uiteindelijk als vierde na een leegloper.

15 reacties

  • walter huybrechts

    3 jaar geleden
    Alle respect voor Sanne Cant,is reeds jarenlang het gezicht van Belgische vrouwencros en dit verdient respect,er zijn echter zogenaamde suporters die hun favoriet afvallen als het even niet goed gaat,direct iemand anders kiezen tot het daar ook even niet goed gaat.Sanne is tot hiertoe nog altijd de beste van de Belgische dames
  • Patrick Pricken

    3 jaar geleden
    Als Nederlander moet ik constateren dat mijn landgenotes nog jarenlang de dienst zullen blijven uitmaken in de cross. Helaas voor Cant, maar ze zal buiten het BK nog weinig crossen gaan winnen. Kwam op het juiste moment binnen en heeft 6/7 jaar lang de vrouwencross gedomineerd. Helaas voor haar (en de vlamingen) vliegen de jonge noorderburen er sinds een paar jaar links en rechts langs. Tip voor Cant: ga samen trainen met de NL dames, is maar op een steenworp van de BE/NE- grens.
  • Eric Servaes

    3 jaar geleden
    Vrouwencross is veel interessanter dan de (voorspelbare) mannencross ( als VA en MVDP van start gaan). En veel mooier. Alva is mijn favoriet. Leuke meid en mooie verschijning.
  • Ongeveer Precies

    3 jaar geleden
    Sanne Cant zal nog aardig haar best moeten doen om het palmares van 7-voudig WK veldrijden Marianne Vos te evenaren.
  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    Wekelijks de cross organiseren in Lille, de thuis basis van Cant, dan vliegt ze! Elders was het maar gewoon voor haar startpremie te ontvangen.