Mine Dalemans
Volledig scherm
PREMIUM
© Mine Dalemans

Ruim helft bedrijven wil personeel zelf vaccineren

"Al jaren zetten bedrijfsartsen griepvaccins", brengt werkgeversorganisatie Voka in herinnering. Uit een rondvraag bij haar leden blijkt dat naarmate bedrijven meer werknemers tellen, er ook meer goesting is om de coronaprikken gewoon op de werkplek uit te delen.

15 reacties

  • Ludo Segers

    3 jaar geleden
    Voka heeft heel de Covid pandemie lang staan zagen en klagen tegen beter weten in tegen alle noodzakelijke preventieve maatregelen.Het wordt tijd dat die eens leren wie medicus en viroloog is en wie ondernemer,en dan eindelijk eens op te houden zich te mengen in medische discussies waarover zij geen knijt inspraak mogen hebben. Indien wel dan riskeren zij bestraffing want hebben geen medische opleiding en diploma! Justitie pak die zeveraars op!
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Voka moet vooral zwijgen in deze tijden.
  • Etienne Gevaert

    3 jaar geleden
    Op mijn werk no way, griepspuit ook bij dokter.
  • Henri Troyat

    3 jaar geleden
    INdien het volgens een bepaalde volgorde gaat, geen probleem. Wat ik veel erger vind is het zogezegde proefdraaien van de vaccinatiecentra. Het ideale moment om 'vriendjes' plots als zogezegde vrijwilligers naar voor te schuiven voor een prikje. Toch opvallend dat Somers erbij was een tijdje geleden.
  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Op bedrijven vaccineren voor wie dat wil vind ik ok maar dat de voka aandringt op vaccinatiepaspoort om zakenreizen te vergemakkelijken zonder test en quarantaine vind ik er over,iemand die gevaccineerd is kan het nog steeds doorgeven en zal dus ook nog positief testen,eens de rode zones verdwenen zijn zal men test en quarantaine wel afschaffen,of gaan ze ons daar blijven mee opzadelen