BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuwe stap in stadiondossier Sclessin: stadsbestuur verleent positief advies

StandardHet Luikse stadsbestuur heeft vrijdag een positief advies verleend over het aangepaste dossier voor de uitbreiding van het stadion van Standard. Het dossier moest in augustus terug naar de tekentafel, toen de afgevaardigd ambtenaar van het Waals gewest het afgekeurd had.

5 reacties

  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Mooi, Standard, Club en Cercle Brugge, Union, Antwerp en Beerschot, Gantoise, RSCA en nu Genk: vertegenwoordiger van verschillende Limburgse clubs. Waren altijd de clubs die onze competitie over de jaren heen kleur gaven. Hopelijk kunnen ze blijven bestaan.
  • Sabine martin

    3 jaar geleden
    ik vraag mij dat ook af ben wel supporter maar begrijp er niets van 51 miljoen schulden en nieuw stadion bouwen denk dat standard een miljonair zal moeten zoeken
  • Andre Vroman

    3 jaar geleden
    Met welk geld gaat Standard dat betalen?
  • Fabrice Braccio

    3 jaar geleden
    Vergis je niet Rik ook hier zijn actiegroepen tegen de vernieuwingen. Grappig eigenlijk jaren hebben ze in het lawaai, stank en drukte van de warme lijnen van ARCELOR MITTAL geleefd en een voetbalstadion vlak naast hun. Maar als men het stadion wil moderniseren en de toegang gebruiksvriendelijker maken (tram-metro) dan is het nee.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Het zal daar in het Luikse geen 15 jaar aanslepen zoals bij ons om de vergunningen in orde te krijgen, strekkingsgroepkes al of niet tegen de bouwplannen.