Kapper Ash is klaar om Koen te verlossen van zijn coronacoupe.
Volledig scherm
PREMIUM
Kapper Ash is klaar om Koen te verlossen van zijn coronacoupe. © Florian Van Eenoo Photo News

Kappers staan te trappelen om schaar weer in klanten te zetten: “We moeten wassen, knippen, brushen, kleuren, föhnen en weer doorgaan”

Wie Bart Tommelein (Open Vld) nog wil vergelijken met een koningspoedel zal vroeg moeten opstaan, want de burgemeester van Oostende laat vandaag  al om 9 uur de schaar zetten in zijn weelderige krullen. Na 3,5 maanden sluiting openen de 22.000 Belgische kapsalons opnieuw de deuren. Wij polsten bij kappers en hun eerste klanten naar hun verwachtingen.

13 reacties

  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Dat de kapsalons terug open gaan is goed maar dat de kappers aan huis klagen vind ik wel raar want ik heb hier in straat meermaals een kapster zien binnen gaan bij mensen die dan de volgende dag met een mooi kapsel de deur uitgingen en ook van nagel studio en die waren zo slim dat ze hun auto een straat verder parkeerden
  • Andy Wyffels

    3 jaar geleden
    Sommige sectoren hadden ze beter nooit gesloten maarja das mijn mening...
  • Pedro Vanbesien

    3 jaar geleden
    Gaan ze nu klagen dat ze veel te veel werk hebben? Dat ze staan te popelen ok, maar ik sta niet te popelen om te gaan.Velen hebben toch gaan knippen in de lockdown en de volle pot werd betaald. BTW staken ze in hun zakken. wat ze anders ook al doen. Rendez-vous in potlood invullen en eens de klant weg is wordt er goed gegomd.
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    En straks allemaal met net geknipt haar met de schrik zitten dat ze toch misschien besmet zijn geworden, is dit het waard, maar ja grijze en rosse haren moeten persee worden weggekleurd, ik vraag mij af wie nog echt puur is en niet fake, klagen voor luxe onder het mom van hygiëne, lang ongeknipt haar kan je zelf wassen en properder zijn dan al de chemische brol die er nu op ligt.
  • Conny De haes

    3 jaar geleden
    Ja, Tommelein is bij de eerste er wel tussen geplaatst zijn, maar wij moeten wachten , voor mij nog een weekje geduld..