Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

Mercedes-Benz roept ook in België wagens terug voor software-update eCall

Door een mogelijk probleem met eCall, het automatische noodoproepsysteem, roept Mercedes-Benz ook in België wagens van de modeljaren 2017-2020 terug. De betrokken eigenaars worden aangeschreven voor een software-update in een werkplaats die een half uur duurt. Om hoeveel wagens het gaat, kan Mercedes-Benz Belux niet preciseren.

12 reacties

  • rudi Dido

    3 jaar geleden
    ik moet geen renault hebben , heb vier jaar een nissan renault gehad en uiteindelijk weg gedaan uit misserie
  • Walter Van Criekinge

    3 jaar geleden
    Zeer goede wagen, maar in mijn ogen voor bompa's.
  • Katia Mistianes

    3 jaar geleden
    Ik bewonder technologie die verbetering brengt. Vernieuwing echter, is niet altijd verbétering. Volledig afhankelijk zijn van een computer, is je reinste waanzin. Al dat digitaal gedoe heb ik altijd verdacht gevonden. De gadgets van James Bond functioneren goed ... in een film! Met trukkages, want films zijn fake. Dit willen evenaren in het echt, is teveel gevraagd.
  • Luc Lepoudre

    3 jaar geleden
    Blijkbaar beseft Jan Publiek nog niet dat een commercieel merk met een "goede naam" niks meer verwant heeft met motorenfabrieken. Is ook zo voor versnellingsbakken, remsystemen en natuurlijk de grote hoop electronica Made in PRC.
  • ludo vc

    3 jaar geleden
    ik heb nog steeds geen oproeping gekregen voor mijn Benz W124 uit 1987 , ze zullen mij toch niet vergeten zijn hoop ik ?? gelukkig bolt hij nog als een een trein hoor