Bart De Pauw.
Volledig scherm
Bart De Pauw. © Photo News

Bekende collega’s steken vrouwen in zaak-Bart De Pauw een hart onder de riem: “Na de bagger willen we onze stem laten horen”

ShowbizzHeel wat acteurs, actrices en andere tv-gezichten steunen in een open brief onder de titel #streepinhetzand de vrouwen die zich burgerlijke partij stellen in de zaak-Bart De Pauw. Onder meer An Lemmens, Siska Schoeters, Marijke Pinoy, Maaike Neuville, Lien Van de Kelder, Rik Verheye, Mathias Sercu en Lauren Versnick delen het statement op hun sociale media. “Met deze brief willen we de stilte doorbreken vanuit onze sector”, klinkt het.

57 reacties

  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Leg eens uit waarom dan jaren wachten en niet meteen aangifte doen? Daar gaat iedereen steeds aan voorbij.
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Chapeau voor die vrouwen.
  • Bart Lauwers

    3 jaar geleden
    Bart had beter moeten weten : vrouwen regeren deze wereld , hoe je het ook draait of keert is het duidelijk dat ze alle voordelen willen maar niet de nadelen . Gelijk loon voor gelijk werk , volledig mee eens ! Gelijke rechten en plichten , ook hier volledig mee eens ! Maar dan hoor je : maar je kan van een vrouw toch niet hetzelfde verwachten als een man want we zijn anders gebouwd !? Dan mogen ze zich opeens wel in een ander hokje steken ... laat de vrouwen voortaan de eerste stap zetten !
  • Marco Maerten

    3 jaar geleden
    Dan is men vewonderd dat mensen zoals Jef Hoeyberghs bepaalde 'uitlatingen' maken over vrouwen? Er zit dan ook een ken van waarheid in.Over de manier waarop..daar kan over gepraat worden.
  • annita schoups

    3 jaar geleden
    Ik sta 100/% achter Bart Pauw.