Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Na jaar van prijsstijgingen: winkelkar wordt goedkoper. Lidl en Albert Heijn openen de prijzenslag

Vorig jaar werd onze winkelkar nog duurder, maar de kentering is ingezet. Na de prijsverlagingen van Lidl pakt nu ook Albert Heijn uit met een opmerkelijke promotie: als je één product koopt, krijgt je er vijf andere gratis bij. “Dat is behoorlijk agressief”, zegt professor Gino Van Ossel. “De concurrentie tussen de supermarkten neemt weer toe.” De consument staat erbij en lacht, want eindelijk wordt de winkelkar weer goedkoper.

29 reacties

  • Guy Przytula

    2 jaar geleden
    niet tegenstaande de prijzenslag, zijn er toch artikelen die fors opslagen : milbona griekse yoghourt : 22/6 1.69 euro en vandaag 4/7 2.15 : dus 50cent of bijna 30% duurder
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Bij AH kan je in de hamsterweken veel besparen en iedere week is er wel promotie die bij je past m’n grootste besparing was de helft van m’n winkelkarretje AH doe zo voort !
  • Nico De Corte

    3 jaar geleden
    Dalende prijzen zullen hand in hand gaan met lager gewicht in uw kar en/of mindere kwaliteit, waarna je uiteindelijk minder gaat overhouden.
  • gaston weeckers

    3 jaar geleden
    Wat de energie prijzen gedaald heb ze nog nooit zo hoog gezien. En de prijzen zullen niet dalen hoor van wat wij nodig hebben.
  • Michel Cosyns

    3 jaar geleden
    Koop eens alcoholische dranken in Luxemburg veel % goedkoper dan bij ons. Niet de fout van de winkelketens maar van onze regering B.T.W en accijnzen. Men kan er 2 X per jaar eens een uitstap voor maken, vol laden en de uitstap is er ook met betaald.