AFP
Volledig scherm
© AFP

LIVE. G7-landen willen wereldwijde vaccinatiecampagne steunen - Vaccin van Pfizer kan ook bij minder lage temperaturen bewaard worden

De expertengroep Gems blijft hameren op sensibilisering om het zorgpersoneel te verleiden tot vaccinatie. Maar als dat niet volstaat, vinden de experten een verplichting het overwegen waard. “Verplichting mag geen ­taboe zijn.” Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

72 reacties

  • Luc Brouckaert

    3 jaar geleden
    Verplichten? Zorg er eerst eens voor dat er vaccins voorhanden zijn. Het loopt nu reeds voor geen meter, en dit ligt niet aan de bevolking.
  • Ludwig VdB

    3 jaar geleden
    Ze krijgen de vaccinaties hier nog niet georganiseerd maar ze willen weer wel sinterklaas spelen voor de rest van de wereld.
  • Patrick Vandeputte

    3 jaar geleden
    Aan alle negativisten zou ik eens willen zeggen: Probeer het eens zelf om alles te organiseren. Dan pas zal blijken dat jullie er ook een knoeiboel van maken. En waarschijnlijk zelfs nog een grotere. Makkelijk natuurlijk om negatief te reageren als je niet weet waarover je praat.
  • Julien Nokke

    3 jaar geleden
    Hoe dom kan je zijn? Doe anders omgekeerde avondklok want jah in de dag zijn er nu eenmaal meer mensen dan in de nacht.. zelfde als alle beroepen die gerust met maatregelen konden open blijven.. ma neen, als haren maar geknipt zijn dat is belangrijk eh:) precies of ge daar de maatregelen beter kunt volgen dan elders.. maar doe vooral verder, de burgers staan nu al op ontploffen, of is het dat dat jullie willen misschien?
  • RIET HEIRMAN

    3 jaar geleden
    Volgende maand zitten de ouderen een jaar af gesloten van familie, vrienden, bezigheden en vaccinatie lijkt me nog maanden ver weg. Het is wel geweest, een paar maanden doorbijten zei men toen. Van als het beter weer wordt volg ik alleen mijn gezond verstand en volg ik de regels niet meer.